Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g5622g8039kcal1124.4g0g393.5g0g
Kananmuna kuoreton 843g1203kcal105.4g2.5g86.4g0g
Lanttu 703g203kcal7g32.3g2.1g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g18890kcal2473.6g69.6g964g25.2g
Valittu annoskoko7168g9445kcal1236.8g34.8g482g12.6g
Annoskoko puolitettuna3584g4723kcal618.4g17.4g241g6.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893