RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1762g2514kcal220.3g5.3g180.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1399g4476kcal0g42g531.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)476g1522kcal52.3g299.6g13.3g57.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2070g6934kcal285.7g1326.9g47.6g124.2g
Raparperi 1119g377kcal7.7g61.5g1.1g15.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g70g218kcal7.7g42g4.9g19.6g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.4g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g140g509kcal4.9g111.3g4.9g0g
Hermesetas-jauhe63g182kcal0.8g35.2g0g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g33707kcal1166g3900.4g1567.8g484.2g
Valittu annoskoko7168g16854kcal583g1950.2g783.9g242.1g
Annoskoko puolitettuna3584g8427kcal291.5g975.1g392g121.1g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435