Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Linssi, punainen, Go Green113g366kcal27g55.2g1.1g13.5g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g1047kcal58.6g133.6g24.8g31g
Valittu annoskoko717g523kcal29.3g66.8g12.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna359g262kcal14.7g33.4g6.2g7.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442