Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Herkkusieni 61g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 2.4g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Bataatti, kuorittu 77g62kcal1.2g12.9g0g2.3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 262g312kcal37.9g0g17.9g0g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl35g30kcal0.5g1.5g2.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g56g179kcal8.4g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1253kcal101g40.6g75g11g
Valittu annoskoko717g626kcal50.5g20.3g37.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna359g313kcal25.3g10.2g18.8g2.8g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938