Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%125g174kcal23.8g0g8.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g122g51kcal2g10.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g4.7g17kcal0g4.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)7.8g70kcal0g0g7.7g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g47g70kcal0.5g2.8g6.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g75g23kcal1.4g4.5g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g39g137kcal3.3g29.7g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1085kcal62g103.2g46.8g2.4g
Valittu annoskoko718g542kcal31g51.6g23.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna359g271kcal15.5g25.8g11.7g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193