Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis156g175kcal34.4g0g4.7g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g61g238kcal4.9g45.7g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)63g53kcal2.8g9.4g0.3g1.9g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g31g19kcal0.1g4.7g0g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 61g59kcal1.8g11.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1249kcal88.6g145.8g34.6g6.6g
Valittu annoskoko718g624kcal44.3g72.9g17.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna359g312kcal22.2g36.5g8.7g1.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678