Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä94g39kcal1.3g7.6g0.3g2.8g
Keittojuurekset, apetit94g24kcal0.8g4.5g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g56g7.3kcal0.3g1.2g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1436g1163kcal66.6g61g70g21.8g
Valittu annoskoko718g581kcal33.3g30.5g35g10.9g
Annoskoko puolitettuna359g291kcal16.7g15.3g17.5g5.5g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345