Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3003g1381kcal96.1g144.1g45g0g
Kananmuna 50g(kpl)601g757kcal66.1g1.8g54g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%601g961kcal16.2g16.2g90.1g0g
Tonnikala öljyssä 901g1709kcal244.3g0g81.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g601g420kcal66.1g15g9g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli601g1802kcal21.6g25.2g180.2g0g
Tilli tuore12g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2679kcal79.5g546.5g9.4g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14352g20288kcal1181.8g1499g1033.8g55.2g
Valittu annoskoko7176g10144kcal590.9g749.5g516.9g27.6g
Annoskoko puolitettuna3588g5072kcal295.5g374.8g258.5g13.8g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689