Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas750g2100kcal142.5g0g165g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Ruokakerma Valio 5%1200g720kcal14.4g33.6g60g0g
Poronliha 900g1147kcal194g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14352g12311kcal762.2g358.6g859.6g23g
Valittu annoskoko7176g6156kcal381.1g179.3g429.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna3588g3078kcal190.6g89.7g214.9g5.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283