Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Viinietikka balsami75g26kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy rainbow150g1350kcal0g0g150g0g
Silakkafilee 450g647kcal72g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1437g4338kcal144g73.4g380g0g
Valittu annoskoko719g2169kcal72g36.7g190g0g
Annoskoko puolitettuna359g1085kcal36g18.4g95g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794