Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1802g1081kcal27g234.3g1.8g16.2g
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Ahven 1111g938kcal189.6g0g18.9g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g751g901kcal25.5g27g75.1g0g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14364g6307kcal500.8g591.2g203.4g53.2g
Valittu annoskoko7182g3153kcal250.4g295.6g101.7g26.6g
Annoskoko puolitettuna3591g1577kcal125.2g147.8g50.9g13.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622