Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g840g504kcal12.6g109.3g0.8g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g525g147kcal3.2g31.3g1.1g13.1g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Seiti x-tra1051g840kcal178.6g10.5g10.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g91kcal3.5g3.5g7g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4202g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g3555kcal421.4g363.8g40.8g57.6g
Valittu annoskoko7196g1778kcal210.7g181.9g20.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna3598g889kcal105.4g91g10.2g14.4g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448