Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1600g6400kcal384g24g528g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1552kcal132g0g113.6g0g
Ricotta, Castelli2000g3400kcal260g50g240g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1200g1920kcal32.4g32.4g180g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g37987kcal2012.8g600.2g3051.4g26.6g
Valittu annoskoko7196g18994kcal1006.4g300.1g1525.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna3598g9497kcal503.2g150.1g762.9g6.7g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194