Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g4.2g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.7g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Mustikka metsä- 15g6.6kcal0.1g1g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g281kcal6.2g35.6g11.8g3.2g
Valittu annoskoko72g140kcal3.1g17.8g5.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g70kcal1.6g8.9g3g0.8g
Arvot/100g100g195kcal4.3g24.7g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520