KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.3g2.5kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 7.9g23kcal0.7g4.1g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15g0.3g0.8g
Flora culinesse3.3g25kcal0g0g2.7g0g
Maitorahka (Pirkka)17g11kcal2g0.7g0g0g
Siirappi 2.6g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g286kcal10.6g43.6g6.4g4.2g
Valittu annoskoko72g143kcal5.3g21.8g3.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna36g72kcal2.7g10.9g1.6g1.1g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584