Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä21g23kcal1.6g3.8g0.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g113kcal7.6g13.6g2.6g4.4g
Valittu annoskoko72g56kcal3.8g6.8g1.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna36g28kcal1.9g3.4g0.7g1.1g
Arvot/100g100g78kcal5.3g9.4g1.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449