Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g44g53kcal7.5g0.7g2.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)6.3g29kcal0.8g0.5g2.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%22g26kcal0.6g1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g217kcal17.8g4.4g14.2g0g
Valittu annoskoko72g108kcal8.9g2.2g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna36g54kcal4.5g1.1g3.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.4g3.1g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546