Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]14g17kcal1.7g0.3g1g0g
Pesto (Pirkka)1.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g22g51kcal1.8g9.6g0.6g2.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Mozzarella, Euroshopper9g23kcal1.7g0.1g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g262kcal11.2g22g14.2g5.8g
Valittu annoskoko72g131kcal5.6g11g7.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna36g65kcal2.8g5.5g3.6g1.5g
Arvot/100g100g181kcal7.8g15.3g9.8g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983