Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g9g5.7kcal1.3g0.3g5.6g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g19g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g265kcal9g7.2g33.4g1g
Valittu annoskoko72g132kcal4.5g3.6g16.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g66kcal2.3g1.8g8.4g0.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5g23.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749