Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 20g8.8kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 13g7.4kcal1.2g0.4g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g317kcal6.6g44g11.6g2.2g
Valittu annoskoko72g158kcal3.3g22g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g79kcal1.7g11g2.9g0.6g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999