Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g17kcal1.1g2.3g0.3g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.2kcal0.4g0.5g0.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)11g17kcal1.8g0.5g0.9g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 25g13kcal0.4g3.2g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g124kcal7.6g13.4g4.4g1.8g
Valittu annoskoko72g62kcal3.8g6.7g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g31kcal1.9g3.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964