RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g14g45kcal0g0.4g5.3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)4.8g15kcal0.5g3g0.1g0.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g21g70kcal2.9g13.3g0.5g1.2g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Hermesetas-jauhe0.6g1.8kcal0g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g339kcal11.6g39.2g15.4g5g
Valittu annoskoko72g169kcal5.8g19.6g7.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna36g85kcal2.9g9.8g3.9g1.3g
Arvot/100g100g236kcal8.1g27.3g10.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435