Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys8.7g11kcal1.7g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia18g7.3kcal0.5g1g0.2g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g92kcal7.4g3g5.6g1g
Valittu annoskoko72g46kcal3.7g1.5g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g23kcal1.9g0.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2.1g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298