Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 31g40kcal6.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g146kcal14.6g5.4g7.4g0.8g
Valittu annoskoko72g73kcal7.3g2.7g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal3.7g1.4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796