Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g16g32kcal1.6g0.3g2.9g0.5g
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g2.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 20g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g7.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g7.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g115kcal5g8.6g6.2g3g
Valittu annoskoko72g57kcal2.5g4.3g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g29kcal1.3g2.2g1.6g0.8g
Arvot/100g100g80kcal3.5g6g4.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062