Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)25g33kcal4.5g0.5g1.5g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka13g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g148kcal12.4g4.8g8.8g1g
Valittu annoskoko72g74kcal6.2g2.4g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal3.1g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g102kcal8.6g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226