V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.6g8.2kcal0.4g0.5g0.5g0.5g
Aprikoosi, kuivattu 2.7g6kcal0.1g1.2g0g0.2g
Luumu kivetön 1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)3.3g6.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.6g22kcal0.9g3.7g0.4g0.7g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g95kcal3.4g14g2g5g
Valittu annoskoko72g48kcal1.7g7g1g2.5g
Annoskoko puolitettuna36g24kcal0.9g3.5g0.5g1.3g
Arvot/100g100g66kcal2.4g9.7g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720