Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 19g35kcal5.1g0g1.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g93kcal11.2g3.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko72g47kcal5.6g1.7g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g23kcal2.8g0.9g1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763