Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 49g83kcal10.7g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen11g79kcal0g0g8.8g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g327kcal21.6g0.8g26.4g0.2g
Valittu annoskoko72g164kcal10.8g0.4g13.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g82kcal5.4g0.2g6.6g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037