Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu30g49kcal8.3g0g1.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio13g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g207kcal19.8g2.8g12.6g0.6g
Valittu annoskoko72g103kcal9.9g1.4g6.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g52kcal5g0.7g3.2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal13.7g1.9g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412