Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Arla Apetina 8% feta19g28kcal3g0.8g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g2.8g2.1kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus9g32kcal2.2g5g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g187kcal16.6g14.6g6.8g1.6g
Valittu annoskoko72g93kcal8.3g7.3g3.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g47kcal4.2g3.7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g129kcal11.5g10.1g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087