Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.5g14kcal1g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)23g82kcal3g16.3g0.4g0.7g
Paistijauheliha 10%16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g293kcal16.6g35.2g9.4g1.4g
Valittu annoskoko72g147kcal8.3g17.6g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g73kcal4.2g8.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g203kcal11.5g24.4g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103