Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g22g54kcal3.9g0.1g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g176kcal9g7g6.2g0.6g
Valittu annoskoko72g88kcal4.5g3.5g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal2.3g1.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205