Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green6.6g21kcal1.6g3.2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g96kcal6.6g8.8g3.2g2.2g
Valittu annoskoko72g48kcal3.3g4.4g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g24kcal1.7g2.2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.6g6.1g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587