Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.2g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Pekoni, paistettu 1.6g8.4kcal0.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g246kcal16g1.6g19.4g1.4g
Valittu annoskoko72g123kcal8g0.8g9.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g62kcal4g0.4g4.9g0.4g
Arvot/100g100g170kcal11g1.1g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886