Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 10g11kcal0.9g1.5g0g0.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 5.2g17kcal1.3g2.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g84kcal5g11.2g1.2g3.4g
Valittu annoskoko72g42kcal2.5g5.6g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal1.3g2.8g0.3g0.9g
Arvot/100g100g58kcal3.5g7.7g0.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829