Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 36g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g83kcal5.4g4.2g4.4g2.8g
Valittu annoskoko73g42kcal2.7g2.1g2.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal1.4g1.1g1.1g0.7g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053