Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g23g56kcal2.1g11g0.4g2.8g
Ketsuppi 6.3g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)17g31kcal4g0g1.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g7.8g31kcal1.9g0.1g2.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g271kcal21g25.2g9g5.8g
Valittu annoskoko73g136kcal10.5g12.6g4.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna36g68kcal5.3g6.3g2.3g1.5g
Arvot/100g100g187kcal14.5g17.4g6.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424