Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 23g5.2kcal0.1g0.7g0g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g16g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste9g34kcal2.7g0.2g2.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g138kcal6.4g6g9.4g1.6g
Valittu annoskoko73g69kcal3.2g3g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g35kcal1.6g1.5g2.4g0.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534