Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 11g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.3g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g128kcal10.2g9.8g5g1.2g
Valittu annoskoko73g64kcal5.1g4.9g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g32kcal2.6g2.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7g6.8g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661