Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)6.9g25kcal1g4.9g0.2g0.3g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 28g38kcal5.2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g16g42kcal1.5g7.2g0.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g271kcal15.6g25g11.8g2g
Valittu annoskoko72g136kcal7.8g12.5g5.9g1g
Annoskoko puolitettuna36g68kcal3.9g6.3g3g0.5g
Arvot/100g100g187kcal10.8g17.3g8.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657