Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g33g39kcal0.9g1.3g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)17g27kcal4.2g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g251kcal15.2g21.6g11g1g
Valittu annoskoko72g126kcal7.6g10.8g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g63kcal3.8g5.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g14.9g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781