Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g20g30kcal0.4g0.5g3g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuha (Kela 1989), annos 100g20g20kcal3.8g0g0.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)10g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 10g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g137kcal11.6g3.6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko73g69kcal5.8g1.8g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g34kcal2.9g0.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g95kcal8g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513