Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 805.3g22kcal4g0.3g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.9g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g245kcal16.2g1.4g19.6g1.6g
Valittu annoskoko73g123kcal8.1g0.7g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g61kcal4.1g0.4g4.9g0.4g
Arvot/100g100g169kcal11.2g1g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107