Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g23g30kcal3.7g0g1.7g0g
Maustekurkku11g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 13g40kcal0.2g0.9g4g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g172kcal10.4g3.4g13g0.8g
Valittu annoskoko72g86kcal5.2g1.7g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g43kcal2.6g0.9g3.3g0.2g
Arvot/100g100g119kcal7.2g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780