Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g22g4.4kcal0.3g0.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Katkarapu 15g10kcal2.1g0g0.2g0g
Herne 6.5g4.5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 27g89kcal2.8g18.1g0.3g0.9g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g240kcal11.6g39g3.2g2.2g
Valittu annoskoko73g120kcal5.8g19.5g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g60kcal2.9g9.8g0.8g0.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844