Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g33g36kcal7.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g27g30kcal0.8g0.9g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g161kcal17.6g2.8g9g0.4g
Valittu annoskoko73g81kcal8.8g1.4g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal4.4g0.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486