Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman39g66kcal4.7g0g3.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.8g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g15g41kcal0.3g0.5g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g282kcal14g8.4g18.4g0.4g
Valittu annoskoko73g141kcal7g4.2g9.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g71kcal3.5g2.1g4.6g0.1g
Arvot/100g100g194kcal9.6g5.8g12.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144