Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala6.6g21kcal1g3.9g0.2g0.7g
Maitojuoma, profeel, valio22g4.4kcal0.7g0.4g0g0.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g27g18kcal3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g153kcal12.2g14.2g5g2g
Valittu annoskoko73g77kcal6.1g7.1g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna36g38kcal3.1g3.6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g106kcal8.4g9.8g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040