Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g14g24kcal2.9g0g1.4g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g36g19kcal0.5g4.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g8.9g14kcal0.3g0.4g1.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g121kcal7.4g9.2g6g0g
Valittu annoskoko73g60kcal3.7g4.6g3g0g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal1.9g2.3g1.5g0g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134